EURORECERCA NÚM 412 Data: 28 d'abril de 2010

Subscripcions

Convocatòria del programa Ambient Assisted Living (AAL)


El programa conjunt Ambient Assisted Living - AAL (Vida Quotidiana Assistida per l'Entorn) ha publicat la tercera convocatòria de propostes per a projectes col·laboratius. Aquest programa té com a objectiu principal proporcionar a la gent gran solucions innovadores basades en les TIC: productes, sistemes o serveis innovadors i que satisfacen necessitats identificades dels usuaris. En aquesta ocasió, s'invita a la presentació de propostes de projectes que desenvolupen "Solucions basades en les TIC per al foment de la independència de la gent gran i de la seua participació en una «societat d'autoservei»".

Les propostes de projectes han de tenir una clara dimensió europea, proporcionant solucions adaptables arreu d'Europa. Les àrees temàtiques són:

Home environment and related activities of daily living – at home, on holiday, in visits (“mobile
 enabled solutions”)
Transportation and travel activities

Els consorcis han d'estar formats per al menys 3 organismes independents i pertanyents a un mínim de 3 països diferents membres d'AAL (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Israel, Itàlia, Luxemburg, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Suècia, Suïssa, Regne Unit, Xipre).

El termini de presentació de propostes finalitza el 30 de juliol de 2010 a les 17.00 h. CET.

Els documents relatius a aquesta convocatòria estan disponibles a l'enllaç: http://www.aal-europe.eu/calls

Més informació a l'OPER-UV: Angeles Sanchis, ext. 51276.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics