EURORECERCA NÚM 421 Data: 13 de maig de 2010

Subscripcions

Jornada informativa KBBE a Madrid


Infoday KBBE i taller de preparació de propostes
Dimarts, 1 de juny de 2010
Seu del CDTI - Carrer Cid, 4 - Madrid
Inscripció gratuïta en línia a aquest enllaç
 

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial organitza una jornada informativa sobre les properes convocatòries del tema "Aliments, agricultura i pesca, i biotecnologia" del Setè Programa Marc europeu d'R+D, que es publicaran previsiblement el 30 de juliol d'enguany. L'esdeveniment comptarà amb la participació de María Fernández Gutiérrez, Scientific Officer de la Comissió Europea.

A més, la jornada inclou un taller de preparació de propostes on es donaran consells pràctics per a la seua elaboració, i es presentaran casos d'èxit de convocatòries anteriors.

Addicionalment, hi haurà la possibilitat de mantenir reunions bilaterals amb el personal del CDTI i de la Comissió Europea per a la revisió de propostes. Per a això, cal enviar un correu electrònic a l'adreça esmentada a aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics