EURORECERCA NÚM 423 Data: 13 de maig de 2010

Subscripcions

Convocatòria Projectes Internacionals (MICINN)


El Ministeri de Ciència i Innovació ha publicat al BOE nº 102, de 28 d'abril de 2010, una convocatòria del Programa Nacional d'Internacionalització de la R+D, que inclou cinc subprogrames:

I. Euroinvestigació

II. Projectes internacionals

III. Foment de la cooperació científica i internacional

IV. Actuacions relatives a infraestructures científiques internacionals

V. Especialització en infraestructures científiques i organismes internacionals

Resumim en aquest missatge la informació corresponent al Subprograma Projectes Internacionals.

II. PROJECTES INTERNACIONALS

a) Modalitat: Projectes multilaterals que inclouen, entre d'altres, les ERA-NET, programa PLANT-KBBE i IUPAC-polímers. És imprescindible la presentació prèvia de la sol·licitud a la iniciativa o programa europeu.

Tipus i durada dels projectes: Projectes individuals o consorciats, amb una durada d'1 a 3 anys.

Termini de presentació de sol·licituds. Primer termini: del 13 al 31 de maig de 2010. Segon termini: de l'1 de juliol al 23 de setembre de 2010. Tercer termini: del 4 d'octubre al 15 de desembre de 2010.

b) Modalitat: Projectes bilaterals (per a les àrees temàtiques i requisits de les convocatòries vegeu el web del MICINN), per exemple amb el Japó, els EUA, el Brasil o l'Argentina. És destinat preferentment a promoure col·laboracions entre equips de recerca complementaris i a promoure la formació conjunta i l'intercanvi de joves investigadors.

Tipus i durada dels projectes: Projectes individuals o consorciats, amb una durada d'1 a 3 anys.

Despeses subvencionables de les modalitats a i b: Costos marginals fins al màxim establert a la convocatòria. No es financen els costos indirectes.

a) Despeses de personal. Personal contractat: doctors, titulats superiors i personal tècnic. En són excloses les beques de formació i els complements salarials.

b) Altres despeses d'execució. Adquisició d'equipament científic i tècnic, material bibliogràfic, material fungible, viatges i dietes, incloses les despeses de seminaris i conferències de caràcter científic, les visites i estades d'investigadors convidats per períodes curts de temps i amb relació directa amb el projecte, etc., així com els costos d'utilització de serveis generals de suport a la recerca i de grans instal·lacions científiques, i els costos de difusió dels resultats, subcontractacions, costos de recerca contractual, coneixements tècnics i drets d'ús de títols de propietat industrial o intel·lectual de fonts externes i els costos derivats del pagament de royalties necessaris per a l'execució del projecte, en la mesura que hi puguen ser imputats al mateix, sempre que l'operació s'haja realitzat a preus de mercat i en condicions de plena competència i sense cap element de pacte il·lícit en perjudici de tercers, així com costos de consultoria, publicitat i serveis equivalents, destinats de manera exclusiva al projecte o actuació.

c) Despeses d'auditoria fins a un màxim de 1.200 euros, quan la justificació així ho exigisca i el beneficiari no estiga obligat a auditar els seus comptes anuals.

Termini de presentació de sol·licituds. Primer termini: del 13 al 31 de maig de 2010. Segon termini: de l'1 de juliol al 23 de setembre de 2010. Tercer termini: del 4 d'octubre al 15 de desembre de 2010. Termini per a les actuacions amb el Brasil: del 13 de maig de 2010 al 15 de juny de 2010.

c) Modalitat: Mobilitat (accions integrades). Aquestes actuacions incentiven la mobilitat dels investigadors participants, finançant la coordinació de projectes conjunts mitjançant ajudes per a cobrir les despeses de desplaçament i d'estada associades a la realització dels projectes de col·laboració amb Alemanya, Nova Zelanda, Portugal y Sèrbia (vegeu web del MICINN). Serà requisit necessari no haver obtingut en convocatòries anteriors una ajuda per a un projecte d'accions integrades on participen conjuntament els mateixos equips espanyol i estranger.

Tipus i durada dels projectes: Projectes individuals amb una durada de dos anys i que disposen de finançament del Pla Nacional.

Despeses subvencionables de la modalitat c: ajudes per a despeses de desplaçament i estades fins a un màxim de tres mesos per persona i any, i costos d'utilització de serveis de suport a la recerca i de grans instal·lacions científiques.

Termini de presentació de sol·licituds. Primer termini: del 13 al 31 de maig de 2010. Segon termini: de l'1 de juliol al 23 de setembre de 2010. Tercer termini: del 4 d'octubre al 15 de desembre de 2010.

 

Més informació a la Unitat de Política Científica del Servei d'Investigació, ext. 83382, policien@uv.es

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics