EURORECERCA NÚM 435 Data: 20 de maig de 2010

Subscripcions

Seminari de gestió de projectes d'R+D al 7PM


El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI), juntament amb la xarxa PYMERA i en col·laboració amb l'IPR-Helpdesk, l'oficina SOST a Brussel·les, el Centre de Serveis Europeus per a Empreses Andaluses CESEAND (xarxa Enterprise Europe Network) i el projecte Win Atlantic, organitzen un seminari de gestió de projectes d'R+D al Setè Programa Marc europeu.

Aquest seminari, de caràcter eminentment pràctic, es celebrarà a Sevilla del 29 de juny a l'1 de juliol de 2010, i està adreçat a totes les entitats que participen o volen participar en projectes del 7PM com a coordinadors de projectes i no tenen una experiència molt consolidada en la coordinació.

La inscripció (150 euros) es podrà realitzar fins al 4 de juny de 2010, i està limitada a 40 places.

Més informació i inscripcions a aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics