EURORECERCA NÚM 438 Data: 26 de maig de 2010

Subscripcions

Internet del Futur


Durant el transcurs del congrés The European RTD Framework Programmes: From Economic Recovery to Sustainability, celebrat a València els darrers 13 i 14 d'abril de 2010, la Comissió Europea va llançar una nova associació pública i privada (conegudes per les sigles angleses PPP) anomenada Future Internet. Aquesta iniciativa planteja el desenvolupament d'una plataforma central de xarxa que garantisca el desenvolupament ràpid, segur i eficient d'aplicacions i serveis dels sectors següents: smart energy grids, utilities and environment, transport, mobility and logistics, health, content, encara que la iniciativa està oberta a proposar nous sectors. El document de referència es pot llegir a l'enllaç següent: Position paper on the Core Platform needed to support the Future Internet Projects.

 

Future Internet publicarà la primera convocatòria de propostes previsiblement el l 30 de juliol de 2010. En aquest sentit, al mes de juny es celebraran dos tallers sobre aquesta iniciativa, que us incloem a continuació.

 

Workshop on the Future Internet PPP Architecture
Madrid, 9 de juny de 2010

Aquest taller està adreçat a les universitats i centres d'R+D interessats en participar en la definició de l'arquitectura que serà la base per a les propostes d'ús i tecnologia, com a resposta a la convocatòria de propostes que es publicarà previsiblement al proper mes de juliol.

 

El programa del taller i formalització d'inscripcions es poden accedir mitjançant aquest enllaç.

 

2nd Future Internet PPP Usage Area Workshop
Brussel·les, 21 i 22 de juny 2010

L'objectiu del taller és debatre sobre les necessitats de sectors seleccionats i els requeriments que cal demanar a la plataforma d'Internet del Futur.

 

La inscripció està oberta fins el 2 de juny i està limitada a 200 persones. Tota la informació sobre aquest taller es troba a l'enllaç: http://initiative.future-internet.eu/events/2nd-usage-area-workshop.html

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics