EURORECERCA NÚM 442 Data: 31 de maig de 2010

Subscripcions

Jornada sobre la propera convocatòria de GALILEO


Ens informa el punt de contacte nacional per al tema "Transport (aeronàutica inclosa)" del Setè Programa Marc europeu, sobre la jornada informativa del proper 14 de juliol a la seu del CDTI (Madrid). Aquesta jornada té com a objectiu informar sobre la tercera convocatòria de propostes del Sistema Global Europeu de Navegació per Satèl·lit (GALILEO), que es publicarà el proper 31 de juliol de 2010, amb tancament el 2 de desembre de 2010. Aquesta convocatòria tindrà un pressupost aproximat de 30 milions d'euros, i finançarà projectes en les activitats Exploiting the full potential, Receivers i Infraestructure evolution.

 

La jornada comptarà amb la participació de membres de l'Autoritat Supervisora Europea del Sistema Global de Navegació per Satèl·lit (GSA) i de la Direcció General d'Empresa de la Comissió Europea, amb els què hi haurà la possibilitat de mantenir reunions bilaterals, prèvia sol·licitud tramesa abans del 7 de juliol.

 

Les persones interessades a aquest esdeveniment poden consultar el programa i realitzar la inscripció en línia i gratuïta, a aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics