EURORECERCA NÚM 444 Data: 31 de maig de 2010

Subscripcions

Jornada sobre la propera convocatòria de Salut del 7PM


Presentació de la 5ª convocatòria de Salut del 7PM
23 de juny de 2010
Sala d'Actes del CDTI - C/ del Cid, 4
28001 Madrid
Data límit d'inscripció (gratuïta): 18 de juny de 2010

 

Ens informa el punt de contacte nacional per al tema "Salut" del Setè Programa Marc d'R+D europeu, sobre la propera celebració d'una jornada informativa per a presentar el nou Programa de Treball de Salut, que es publicarà previsiblement el 30 de juliol de 2010, juntament amb les noves convocatòries de propostes de projectes. La jornada està organitzada pel CDTI, en col·laboració amb l'Institut de Salut Carles III, i es celebrarà el proper 23 de juny a la seu del CDTI (Madrid).

 

La presentació del Programa de Treball anirà a càrrec de Manuel Romaris, officer de la Comissió Europea, i també es presentaran experiències pràctiques d'entitats que han participat amb èxit en les darreres convocatòries, així com revisar aspectes pràctics per a la preparació de propostes i conèixer els resultats de convocatòries anteriors.

 

Addicionalment, hi haurà la possibilitat de revisar amb Manuel Romaris les idees de propostes de les entitats que ho desitgen, per a tal fi, cal enviar un esborrany de la proposta abans del 18 de juny de 2010, a l'adreça diaz_belen@cdti.es

 

El programa de la jornada i la inscripció (gratuïta) en línia estan disponibles a aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics