EURORECERCA NÚM 474 Data: 30 de juny de 2010

Subscripcions

7PM: Properes convocatòries ICT


El punt de contacte nacional per al tema "Tecnologies de la informació i de la comunicació" (ICT) del Setè Programa Marc europeu d'R+D, ens ha fet arribar la darrera versió, ja aprovada pel Comitè de Gestió, del Programa de Treball 2011-12 que inclou, entre d'altres, les properes convocatòries 7, 8 i 9. Aquest document està disponible a l'enllaç següent: http://www.uv.es/operuv/docs_noti/ICT_2011.pdf

 

El Programa de Treball, juntament a les convocatòries adients, es llançarà oficialment el proper 20 de juliol. Fins a aqueixa data, aquest document pot servir per a avançar en la preparació de propostes. Encara què no s'espera cap canvi, el punt de contacte nacional recomana descarregar la versió oficial del Programa de Treball quan es publique.

 

Addicionalment, en aquest enllaç del web del CDTI es poden descarregar les presentacions que la Comissió ha proporcionat als punts de contacte nacionals per a presentar els continguts de la convocatòria 7 i les Associacions Publiques i Privades (PPP en sigles en anglès).

 

 

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Angeles Sanchis, ext. 51276, operuv@uv.es

 

 

>Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.ess amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics