EURORECERCA NÚM 475 Data: 5 de juliol de 2010

Subscripcions

Jornades informatives: Transport sostenible per superfície

 

El punt de contacte nacional per al tema Transport del Programa de Cooperació del Setè Programa Marc Europeu d'R+D ens informa de les novetats següents:

Convocatòria 2011: la data de publicació, prevista inicialment per al 30 de juliol, s'avança al 20 de juliol de 2010. La data de tancament prevista és el 2 de desembre de 2010. El pressupost de la convocatòria és d'uns 127 milions d'euros.

Pròxims esdeveniments:

Jornada informativa organitzada a Brussel·les el 23 de juliol.

Jornada informativa sobre la 4a convocatòria de Transport a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Indutrial de la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) el 15 de setembre. El programa i el formulari d'inscripció estaran disponibles pròximament en el web del CDTI. Comptarà amb la presència de Salvador Cervera (scientific officer de la DG Research) amb qui es podran sol·licitar reunions bilaterals, amb petició prèvia.


Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Ángeles Sanchis (ext. 51276, operuv@uv.es).

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics