EURORECERCA NÚM 486 Data: 16 de juliol de 2010

Subscripcions

ESPON: Info Day on New Calls and Partner Café

 

El programa ESPON 2013 (European Spatial Planning Observation Network) ha organitzat un Info Day on New Calls and Partner Café per al 8 de setembre de 2010 a Brussel·les. L'objectiu és presentar els continguts i criteris d'elegibilitat de les convocatòries que s’obriran el 24 d'agost. A més, ofereix la possibilitat de trobar socis potencials.

ESPON es va establir per donar suport al desenvolupament de polítiques i a la construcció d'una comunitat científica europea en el camp del desenvolupament territorial. El seu objectiu principal és incrementar el coneixement general sobre estructures territorials, tendències i impactes de les polítiques a la Unió Europea.

Ací en podeu trobar el programa preliminar.

En trobareu més informació i la butlleta d’inscripció en la pàgina web d'ESPON

http://www.espon.eu:80/main/Menu_Events/

El termini per registrar-s’hi acaba el 26 d'agost de 2010, a les 15 hores.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Ángeles Sanchis (ext. 51276, operuv@uv.es).

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics