EURORECERCA NÚM 506

Data: 10 d'agost de 2010

Subscripcions

Noves convocatòries 7PM: Potencial de recerca

 

La Comissió Europea ha publicat, amb data 20 de juliol de 2010, una convocatòria del tema "Potencial de recerca" del programa de Capacitats del Setè Programa Marc europeu de R+D. Aquestes convocatòries pertanyen al Programa de Treball 2011 (http://cordis.europa.eu/fp7/wp-2011_en.html).

La informació completa de les convocatòries la trobareu fent clic en el codi respectiu. Si teniu problemes d'accés amb l'enllaç, podeu tallar i apegar l'adreça al vostre navegador.

El termini de presentació de propostes finalitza el dia esmentat a les 17 hores (hora local de Brussel·les).

PROGRAMA ESPECÍFIC DE CAPACITATS

FP7-REGPOT-2011-1 Unlocking and developing the Research Potential of research entities established in the EU's Convergence Regions and Outermost regions
http://cordis.europa.eu/fp7/dc/index.cfm?fuseaction=UserSite.CapacitiesDetailsCallPage&call_id=320

L'objectiu d'aquesta convocatòria és estimular el potencial de recerca de la UE ampliada mitjançant el desenvolupament de l'excel·lència existent o emergent en les regions de convergència (Albània, Bòsnia i Hercegovina, Croàcia, antiga república iugoslava de Macedònia, Montenegro, Sèrbia i Turquia) i ultraperifèriques (Guadalupe, Guyana francesa, Martinica, Reunió, Canàries, Açores i Madeira) de la UE, i contribuir a l'enfortiment de les capacitats dels seus investigadors per a participar amb èxit en activitats de recerca a escala europea.

Aquesta acció donarà suport a projectes de qualsevol tema de recerca inclòs al 7PM, duts a terme per entitats de recerca individuals i de grandària considerable (com ara universitats, departaments, facultats, instituts de recerca...), establertes a les regions esmentades. Els projectes han de tenir una naturalesa multilateral que incloga la cooperació amb almenys 3 organitzacions de recerca establertes a un mínim de 3 estats membres o països associats diferents, distints del del sol·licitant.

Les activitats cobertes per aquesta convocatòria en són: intercanvi de coneixements i d'experiència; contractació d'investigadors experimentats per part de les entitats seleccionades; actualització, desenvolupament o adquisició d'equipament científic; organització de tallers i congressos; activitats de divulgació i de promoció; avaluació a posteriori del potencial de recerca del sol·licitant (opcional)

Pressupost indicatiu: 64.680.000 euros.
Data límit: 7 de desembre de 2010.
Temes convocats: Activity REGPOT-2011-1. Unlocking and developing the research potential of research entities in the EU´s Convergence regions and Outermost regions. Topic: Any research topic covered by the EU FP7.
Esquema de finançament: accions de coordinació i de suport (accions de suport). Durada dels projectes: fins a 36 mesos (en cas de sol·licitar l'avaluació a posteriori del potencial de recerca de les instal·lacions de l'entitat sol·licitant, els projectes poden durar fins a 42 mesos). La contribució de la UE pot arribar al 100% del total de les despeses elegibles.

 

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Ángeles Sanchis, ext. 51276, operuv@uv.es

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics