EURORECERCA NÚM 529

Data: 6 de setembre de 2010

Subscripcions

Convocatòria: Millores polítiques i instruments per a l'eco-innovació


La Comissió Europea ha publicat, sota la iniciativa PRO INNO Europe® del programa Competitiveness and Innovation Framework Programme (CIP), una convocatòria de propostes per a augmentar el coneixement del paper que juguen les polítiques públiques i els actors en el camp de l'eco-innovació, en particular els programes i agències d'innovació. L'acció identificarà les millores pràctiques dels països participants en les àrees de reciclatge, Green Public Procurement i accions internacionals, a més de preparar el terreny per a la seua ampliació. L'acció compondrà un grup de reflexió per a analitzar les polítiques més modernes d'eco-innovació a la Unió Europea, i fomentarà la presa de consciència i els enfocaments polítics més prometedors.

 

Pressupost indicatiu: 3 milions d'euros per a un projecte amb una durada de 36 mesos.

 

Cofinançament: fins el 95% dels costos elegibles.

 

Consorcis: un mínim de 3 entitats establertes en tres països diferents, i un màxim de 7 entitats. Els països elegibles són els següents: Albània, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària,  Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Israel, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, l'antiga República Iugoslava de Macedònia, Malta, Montenegro, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania, Sèrbia, Suècia, Regne Unit, Turquia i Xipre.

 

Data límit: 30 de setembre de 2010 a les 16 h. (hora local de Brussel·les)

 

Les persones interessades poden consultar tota la informació a l'enllaç:
http://ec.europa.eu/environment/etap/funding/instruments_en.html

 

Per a qualsevol consulta, podeu contactar Angeles Sanchis, ext. 51276, operuv@uv.es

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics