EURORECERCA NÚM 531

Data: 7 de setembre de 2010

Subscripcions

Jornada 7a convocatòria d'ICT Setè Programa Marc


El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) celebrarà una jornada informativa a Madrid el proper 26 d'octubre de 2010, sobre la 7a convocatòria del tema "Tecnologies de la informació i de la Comunicació" (ICT) del Setè Programa Marc europeu, que obrirà el termini de presentació de propostes previsiblement el 28 de setembre de 2010. Concretament, la jornada es centrarà en l'objectiu ICT for Health, Ageing Well, Inclusion and Governance, que es descriu a partir de la pàgina 64 del nou Programa de Treball 2011-2012 d'ICT.

 

La jornada comptarà amb la participació de personal de la Comissió Europea, per la qual cosa hi haurà la possibilitat de sol·licitar entrevistes bilaterals per a debatre idees de projectes per a la convocatòria esmentada.

 

El programa de la jornada i formulari d'inscripció estan disponibles a aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics