EURORECERCA NÚM 535

Data: 8 de setembre de 2010

Subscripcions

Desdejuni tecnològic


El cluster de Seguretat de la Comunitat de Madrid organitza un desdejuni tecnològic amb el tema "Finançament europeu de l'R+D+i en Seguretat mitjançant el Setè Programa Marc". L'acte es celebrarà el proper 10 de setembre de 2010 a Madrid i comptarà amb la participació, entre d'altres, de Maite Boyero, punt de contacte nacional per al tema "Seguretat" del 7PM (CDTI).

 

Les persones interessades en mantenir una reunió bilateral amb el punt de contacte nacional, per a debatre idees de projectes, han d'enviar la sol·licitud per correu electrònic a l'adreça uii@imade.es, tot incloent-hi un resum de la idea o projecte, abans del 9 de setembre de 2010.

 

El programa i la inscripció en línia (gratuïta) estan disponibles a aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics