EURORECERCA NÚM 538

Data: 13 de setembre de 2010

Subscripcions

Conferència internacional sobre infraestructures de recerca


La xarxa de punts de contacte nacional del tema "Infraestructures de recerca" (EuroRIs-Net) del programa de Capacitats del Setè Programa Marc europeu d'R+D, organitza l'esdeveniment “International Research Infrastructures Conference”, que es celebrarà a Roma el proper 30 de setembre de 2010.

 

La conferència comptarà amb la participació de representants de la Direcció General de Recerca de la Comissió Europea, que informaran sobre les perspectives actuals i futures de les infraestructures de recerca, i també intervindran investigadors que han participat amb èxit a convocatòries d'aquest programa de finançament. A més, hi haurà una taula redona amb el títol A vision of the socio-economic benefits of research infrastructures at international level, on els participants podran debatre sobre la col·laboració internacional en aquest tema.

 

Les persones interessades poden consultar el programa complet i realitzar la inscripció en línia (gratuïta) en aquest enllaç: http://www.apre.it/Eventi/giornata.asp?id=951

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics