EURORECERCA NÚM 543

Data: 16 de setembre de 2010

Subscripcions

Jornada Alternative Paths to Components and Systems


Com ja us vam comunicar a l'Eurorecerca nº 533 del darrer 8 de setembre, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) celebrarà una jornada informativa a Madrid el proper 28 d'octubre de 2010, sobre el repte tecnològic 3 Alternative Paths to Components and Systems, de la 7a convocatòria del tema "Tecnologies de la informació i de la Comunicació" (ICT) del Setè Programa Marc europeu, que obrirà el termini de presentació de propostes previsiblement el 28 de setembre de 2010.

 

Ja està disponible el formulari per a sol·licitar entrevistes bilaterals amb personal de la Comissió Europea per a debatre idees de projectes per a la convocatòria esmentada. El formulari es pot accedir mitjançant aquest enllaç. Cal tenir en compte que només s'admetran les sol·licituds el formulari de les quals tinga el format original i no més de tres pàgines en total.

 

La sol·licitud de l'entrevista amb el formulari omplert cal trametre-la a l'adreça sanchez_juana@cdti.es, tot indicant a l'assumpte: (Nom entitat) - Solicitud entrevista - Infoday Call7 Challenge 3 - Objetivo 3.X.

 

La data límit de recepció del formulari és el 19 d'octubre de 2010. Desprès d'aquesta data, els sol·licitants rebran una comunicació tot informant de la banda horària on es celebrarà l'entrevista amb l'officer.

 

El programa de la jornada i formulari d'inscripció estan disponibles a aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics