EURORECERCA NÚM 544

Data: 17 de setembre de 2010

Subscripcions

Jornada a Madrid noves convocatòries SSH


El punt de contacte nacional per al tema "Ciències socioeconòmiques i humanitats" (SSH) del Seté Programa Marc europeu (CDTI), ens informa sobre la propera celebració a Madrid d'una jornada informativa sobre les noves convocatòries 2011 d'aquest tema. La jornada tindrà lloc a la seu del CDTI el 28 de setembre de 2010.

 

L'objectiu és presentar les tres convocatòries de propostes d'SSH que es van publicar el darrer 20 de juliol, amb un pressupost global indicatiu de 76 milions d'euros.

 

La presentació del Programa de Treball 2011 anirà a càrrec de Philippe Keraudren cap d'unitat adjunt de la Comissió Europea, i també hi haurà temps per a revisar aspectes pràctics per a la preparació de propostes, així com conèixer experiències d'entitats que han participat a les darreres convocatòries amb èxit.

 

Hi haurà també la possibilitat de revisar les idees de les entitats amb interès en participar a les convocatòries esmentades. Per a això, cal omplir la fitxa disponible a aquest enllaç i trametre-la per correu electrònic abans del 23 de setembre, a l'adreça son@cdti.es

 

El programa de la jornada i inscripció estan disponibles a aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics