EURORECERCA NÚM 553 Data: 27 de setembre de 2010

Subscripcions

Esdeveniment Ciències Socioeconòmiques i Humanitats 7PM


El punt de contacte nacional per al tema "Ciències socioeconòmiques i humanitats" (SSH) del programa de Cooperació del Setè Programa Marc europeu, ens informa sobre un esdeveniment organitzat per la Comissió Europea amb el títol "Networking Day on Tackling Poverty in a Development Context and Economic, social and political conditions for satisfying world food needs", que es celebrarà a Brussel·les el proper 8 d'octubre de 2010. La jornada es centra en dos dels objectius del Programa de Treball 2011 de SSH:

SSH.2011.2.1-1 Economic, social and political conditions for satisfying the world food needs;
SSH.2011.4.1-1 Tackling poverty in a development context (SICA);

 

Més informació i inscripcions: http://ec.europa.eu/research/social-sciences/events-123_en.html. Donat que la capacitat és limitada, les inscripcions s'atendran per ordre de recepció.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics