EURORECERCA NÚM 557 Data: 30 de setembre de 2010

Subscripcions

La Nit dels Investigadors 2011


La Nit dels Investigadors és una iniciativa de la Unió Europea per acostar la professió d'investigador i la recerca científica als ciutadans. Es celebra durant el mes de setembre des de l'any 2005 i consisteix en una varietat d'activitats divulgatives organitzades per universitats i centres d'investigació de tot Europa, que proporcionen un contacte directe dels investigadors amb el públic assistent. L'edició de 2010 va comptar amb la participació de 250 ciutats de 33 països europeus. Algunes de les activitats dutes a terme a edicions anteriors van incloure tallers, visites guiades als laboratoris, concursos i cafès científics.

La propera Nit dels Investigadors tindrà lloc el 23 de setembre de 2011. La Comissió Europea ha obert, amb data 28 de setembre de 2010, el termini de presentació de propostes per als organismes i centres de recerca que desitgen participar-hi. L’ajut cobrirà un període de fins a 7 mesos per preparar l'esdeveniment, i inclou la campanya de difusió, les activitats de la Nit i el període d’avaluació de l'impacte.

El pressupost indicatiu per a aquesta acció és de 4 milions d'euros, i el termini de presentació de propostes finalitza el 12 de gener de 2011 a les 17 h. (hora local de Brussel·les). La informació completa, la trobareu fent clic en el codi FP7-PEOPLE-2011-NIGHT.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics