EURORECERCA NÚM 559

Data: 4 de octubre de 2010

Subscripcions

Preanunci convocatòria BIODIVERSA


La xarxa de l'espai europeu de recerca (ERA-NET) BIODIVERSA ha publicat un preanunci de la convocatòria de projectes transnacionals sobre biodiversitat i serveis d'ecosistemes, la publicació de la qual està prevista per al proper 1 de novembre de 2010. Espanya participa en aquesta convocatòria mitjançant el Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN).

 

Concretament, aquesta convocatòria es centrarà en els següents temes, a través de tots els ecosistemes i organismes:

a) Relacions entre la biodiversitat i els serveis d'ecosistemes

b) Valoració de la biodiversitat i els serveis d'ecosistemes (monetaris i no monetaris) i una millor incorporació de la biodiversitat i els serveis d'ecosistemes a la política i la societat.

 

En el cas d'Espanya, podran presentar propostes de projectes els consorcis integrats per grups de recerca d'universitats i altres organismes públics de recerca, així com entitats privades sense finalitat lucrativa. Els consorcis han d'estar integrats per al menys tres dels països participants a la convocatòria. Pel moment, hi participaran França, Suècia, Portugal, Àustria, Alemanya, Espanya, Estònia i Països Baixos. Lituània, Noruega, Bèlgica, Bulgària i Hongria no han confirmat encara la seua participació.

 

Les persones interessades poden consultar la informació completa al web:
http://www.eurobiodiversa.org/content/view/262/1/

 

Més informació: Angeles Sanchis, ext. 51276, operuv@uv.es

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics