EURORECERCA NÚM 566 Data: 6 d'octubre de 2010

Subscripcions

Noves jornades ICT 7PM


Com a continuació de l'Eurorecerca nº 565 de hui, detallem dues jornades més relacionades amb el tema "Tecnologies de la informació i de la comunicació" (ICT) del Setè Programa Marc europeu.

 

Jornada informativa sobre la convocatòria 7 d'ICT 7PM
Challenge 1: Pervasive and Trusted Networks and Service Infrastructures

3 de novembre de 2010, seu del CDTI (Madrid)
Programa i inscripcions: en aquest enllaç
Per a sol·licitar entrevistes bilaterals amb personal de la Comissió Europea: cal descarregar el formulari i enviar-lo a l'adreça diaz_belen@cdti.es, tot indicant a l'assumpte: Infoday Call7 FET. Solicitud de entrevista - (Nom de l'entitat).  Només s'admetran les sol·licituds el formulari de les quals tinga el format original i no més de tres pàgines en total. Data límit per a sol·licitar entrevistes: 28 d'octubre de 2010.

 

Jornada informativa sobre la convocatòria 7 d'ICT 7PM
Challenge 2-4-6: Cognitive Systems and Robotics, Language Technologies,
ICT for a Low Carbon Economy.

4 de novembre de 2010, seu del CDTI (Madrid)
Programa i inscripcions: en aquest enllaç.
Per a sol·licitar entrevistes bilaterals amb personal de la Comissió Europea: cal descarregar el formulari i enviar-lo a l'adreça diaz_belen@cdti.es, tot indicant a l'assumpte: Infoday Call7 Challenge 2-4-6. Solicitud de entrevista - (Nom de l'entitat).  Només s'admetran les sol·licituds el formulari de les quals tinga el format original i no més de tres pàgines en total. Data límit per a sol·licitar entrevistes: 28 d'octubre de 2010.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics