EURORECERCA NÚM 590 Data: 25 de octubre de 2010

Subscripcions

Taller de preparació de propostes del 7PM: Ciències socioeconòmiques i humanitats


Ens informa el punt de contacte nacional per al tema "Ciències socioeconòmiques i humanitats" (SSH) del 7PM, sobre la propera celebració d'un taller de preparació de propostes del Setè Programa Marc, centrat en el tema esmentat. El taller està organitzat per CITAndalucía, en col·laboració amb l'OTRI de la Universitat de Granada, l'agència IDEA, la xarxa d'OTRIS, CTA i RETA, i comptarà amb la participació, entre d'altres, de Elisa Álvarez Bolado (CDTI), punt de contacte nacional d'SSH.

 

Els participants a l'esdeveniment tindran l'oportunitat de mantenir reunions bil·laterals amb el punt de contacte nacional. Per a això, cal sol·licitar-ho a la inscripció, tot hi enviant un resum de la idea o projecte.

 

Més informació i inscripcions: http://www.citandalucia.es/?q=node/573

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics