EURORECERCA NÚM 610

Data: 8 de novembre de 2010

Subscripcions

Esdeveniment sobre el tema "Espai" al futur 8PM


L'Oficina Europea del MICINN ens informa sobre la propera celebració d'una audiència, per part de la DG d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea, sobre el tema "Espai" al Vuitè Programa Marc europeu (2014-2020). L'objectiu de l'audiència és donar a la comunitat de recerca espacial europea l'oportunitat de presentar a la Comissió idees per a impulsar la preparació d'aquest tema al 8PM. S'espera que els participants facen aportacions concretes en relació amb les àrees de recerca a tractar en particular, amb un efocament específic en les àrees noves que no s'hagen abordat adequadament al 7PM, i amb l'objectiu d'identificar els reptes que la recerca espacial tindrà durant la propera dècada. Directors de recerca d'universitats, centres de recerca i la indústria seran particularment benvinguts.

L'audiència tindrà lloc el 8 de desembre de 2010 a Brussel·les. Les persones hi interessades poden consultar la informació completa sobre aquest esdeveniment i realitzar la inscripció en línia en l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/enterprise/newsroom/cf/itemlongdetail.cfm?item_id=4635.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROESPAI (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROESPAI Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROESPAI.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics