EURORECERCA NÚM 628 Data: 29 de novembre de 2010

Subscripcions

Euromed 2030 A forward look on the long-term challenges for the Mediterranean area


En el marc de les activitats prospectives europees (vegeu-ne l'informe The World in 2025), la Comissió Europea ha organitzat un congrés anomenat EuroMed-2030: A forward look on the long-term challenges for the Mediterranean area, que es celebrarà el proper 16 de desembre de 2010 a Brussel·les. L'objectiu és analitzar les tendències principals, així com les tensions i canvis possibles a la regió mediterrània fins a l'any 2030. La conferència recollirà les conclusions del grup d'experts establert per la Comissió Europea sota l'activitat de prospecció del tema "Ciències Socioeconòmiques i Humanitats" del Setè Programa Marc europeu.

 

Les persones interessades en participar a aquest esdeveniment poden posar-se en contacte amb els organitzadors del congrés (Domenico.Rossetti-di-Valdalbero@ec.europa.eu) tot indicant el nom, cognoms i organisme, abans del 30 de novembre. La Comissió efectuarà una selecció de participants atenent a l'equilibri entre nacionalitats, grups i disciplines. Els participants seleccionats rebran un missatge de confirmació l'1 de desembre.

 

Descarregar programa

European Forward Looking Activities

Composició del grup d'experts

 

Tota la informació sobre aquest esdeveniment: http://ec.europa.eu/research/social-sciences/events-135_en.html

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics