EURORECERCA NÚM 631 Data: 1 de desembre de 2010

Subscripcions

Informe sobre universitats i propietat intel·lectual


L'Oficina de Propietat Intel·lectual del Regne Unit ha publicat l'informe The Flow of Knowledge from the Academic Research Base into the Economy: the Use and Effectiveness of Formal IPRs and “Soft IP” in UK Universities.

 

L'informe contribueix de manera original a la comprensió dels diferents models de propietat intel·lectual en la transferència de coneixement de les universitats a la indústria, i proposa una nova anàlisi de la seua importància absoluta i relativa.

 

Els autors estudien en detall 40 universitats del Regne Unit per a investigar com universitats amb diferents característiques (història, antiguitat, grandària, regió, recerca) gestionen els fluxos de coneixement amb agents externs (indústria i govern) respecte a l'intercanvi de tipus diferents de propietat intel·lectual.

 

L'informe, comissionat de manera independent per l'Strategy Advisory Board for Intellectual Property Policy (SABIP), està disponible en l'enllaç següent: http://www.ipo.gov.uk/ipresearch-flow-201010.pdf

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es a amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics