EURORECERCA NÚM 648 Data: 20 de desembre de 2010

Subscripcions

UNITE Ajudes de mobilitat

unite

UNITE és un projecte del Setè Programa Marc europeu, que compta amb pressupost per a convocar ajudes per a intercanvi d'investigadors en l'àrea TIC fins al 2012: estudiants de doctorat, professors, investigadors i experts en TI.

 

La convocatòria està oberta tot l'any, amb dates de recol·lecció i comunicació d'acceptació de les sol·licituds. La propera data de comunicació als candidats seleccionats és el 21 de gener de 2011, que considerarà les sol·licituds rebudes fins al 21 de desembre de 2010.

 

Es poden presentar sol·licituds per a realitzar estades d'entre 1 i 12 mesos, o per a ser institució d'acollida dels investigadors (host). En aquest enllaç es mostren les institucions d'acollida actuals.

 

La contribució de UNITE a la mobilitat dels investigadors és d'una quantitat mensual (depenent del país d'acollida, d'entre 1.000 i 1.250 euros) per a despeses de manutenció i allotjament, i el pagament de les despeses de viatje.

 

 

Informació addicional:

Convocatòria per a investigadors

Convocatòria per a institucions d'acollida

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics