EURORECERCA NÚM 661 Data: 19 de gener de 2011

Subscripcions

Primers resultats de l'estudi de Net 4 Society sobre recerca en SSH

net4society

Net 4 Society ha publicat els primers resultats de l'enquesta duta a terme entre investigadors de ciències socioeconòmiques i humanitats sobre les seues experiències amb el Setè Programa Marc europeu. L'objectiu de l'estudi era identificar les barreres i els incentius amb els què es troben els investigadors a l'hora de participar al 7PM. Més de 450 investigadors de 39 països van contribuir a l'enquesta en línia, als què s'hi afegeixen 100 entrevistes realitzades a investigadors de 29 països.

L'informe SSH experiences with FP7 - a midterm commentary, resultat de l'enquesta, es publicarà al llarg de 2011. Mentrestant, els primers resultats estan disponibles en l'adreça http://www.net4society.eu/public/survey, que inclou una presentació gràfica dels aspectes més destacats.

Net 4 Society és la xarxa de punts de contacte nacionals del tema "Ciències socioeconòmiques i humanitats" del programa específic de Cooperació del 7PM, creada per a donar suport a la comunitat investigadora en aquesta àrea. Entre d'altres, ofereix un servei de cerca de socis en línia i organitza esdeveniments per a trobar socis potencials per a presentar propostes de projectes a les convocatòries del Setè Programa Marc europeu.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics