EURORECERCA NÚM 662 Data: 19 de gener de 2011

Subscripcions

Jornada sobre recerca europea


Innovation Union

El CSIC celebrarà el 4 de febrer de 2011 a Madrid una jornada sobre els reptes de la recerca europea, anomenada Towards a research and innovation union: Main challenges. Hi participaran, entre d'altres, Robert-Jan Smits, director general de Recerca i Innovació de la Comissió Europea, i Carlos Martínez Riera, director general de Cooperació Internacional i Relacions Institucionals del Ministeri de Ciència i Innovació.

 

La jornada s'estructura en dos blocs. Pel matí es celebrarà una sessió general sobre temes relacionats amb el futur de la recerca i la innovació europees, i per la vesprada tindran lloc sessions paral·leles sobre temes monogràfics, com ara el Consell Europeu de Recerca, les grans infraestructures científiques, el medi ambient, la biotecnologia o la nanociència, on intervindran destacats científics espanyols amb una llarga trajectòria de participació en els programes europeus.

 

La inscripció és gratuïta, amb capacitat limitada, i cal fer-la abans del 28 de gener de 2011.

Descarregar programa

Descarregar butlleta d'inscripció

Descarregar plànol de localització

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics