EURORECERCA NÚM 674 Data: 2 de febrer de 2011

Subscripcions

Convocatòria 7PM: SME Initiative on Digital Content and Languages

La Comissió Europea ha publicat al DOUE 6450 de l' 1 de febrer de 2011, una convocatòria de propostes de projectes de recerca sota el programa específic de Cooperació, tema "Tecnologies de la informació i de la comunicació" (ICT) del Setè Programa Marc europeu de recerca i desenvolupament, anomenada SME Initiative on Digital Content and Languages. Aquesta convocatòria pertany al programa de treball 2011 d'ICT.

La informació completa està disponible en l'enllaç del codi esmentat més avall. Si teniu problemes d'accés amb l'enllaç, podeu tallar i apegar l'adreça completa al vostre navegador.

Us recordem que a la secció d'ICT de la pàgina "Cerca de socis" del nostre web es troben publicades les cerques de socis rebudes per a aquesta convocatòria. Al mateix temps, els grups de recerca interessats poden publicar la seua cerca de socis al portal web Idea-list, de la xarxa europea de punts de contacte nacionals del tema ICT.

Dades bàsiques de la convocatòria

7PM PROGRAMA ESPECÍFIC DE COOPERACIÓ

FP7-ICT-2011-SME-DCL
http://cordis.europa.eu/fp7/dc/index.cfm?fuseaction=UserSite.CooperationDetailsCallPage&call_id=392

Pressupost indicatiu: 35.000.000 euros

Data límit de presentació de propostes: 28 d'abril de 2011 per a la primera fase (propostes breus) i 28 de setembre de 2011 per a la segona fase (propostes completes, només les seleccionades a la primera fase) a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

Temes convocats: 4.1 SME Initiative on Digital Content and Languages

Esquema de finançament: projectes de recerca amb objectius específics (STREP) i accions de coordinació i de suport (CSA).

Criteris addicionals de participació per a l'esquema STREP:

1. Al consorci han de participar almenys 2 PIME (s'haurà de declarar a la part A de la proposta)

2. La durada del projecte serà com a màxim de 24 mesos, i el finançament sol·licitat serà d'un màxim de 2.000.000 d'euros.

3. Un mínim del 30% del finançament sol·licitat en la proposta serà assignat a les PIME participants en el consorci, i es mantindrà en l'acord de subvenció si la proposta és seleccionada.

Criteris addicionals de participació per a les propostes breus dels dos esquemes (STREP i CSA):

4. La longitud de la part B de la proposta tindrà com a màxim 4 pàgines A4, tot excloent-ne la pàgina del títol.

5. La part B ha d'ésser anònima, és a dir, no s'ha d'esmentar explícitament cap dels participants ni punts de contacte, ni es podrà identificar cap dels autors. També s'excloguen les referències i la llista de publicacions.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Ángeles Sanchis, ext. 51276, operuv@uv.es.


Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics