EURORECERCA NÚM 677 Data: 4 de febrer de 2011

Subscripcions

Jornades sobre Marie Curie Career Integration Grants a Madrid i Barcelona

 

 

L'Oficina Europea del Ministeri de Ciència i Innovació, juntament amb la Universitat Politècnica de Madrid, organitza una jornada informativa sobre les beques Marie Curie d'integració professional, anomenades Marie Curie Career Integration Grants (CIG) per al proper 8 de febrer de 2011. La jornada es celebrarà també a Barcelona el 15 de febrer de 2011 (lloc per determinar).

 

El punt nacional de contacte per al programa Persones del Setè Programa Marc europeu presentarà aquestes noves accions Marie Curie, succesores de les Integration Grants, i que tenen com a objectiu reforçar l'espai europeu de recerca i evitar la fuga de cervells cap a tercers països, i, alhora, animar els investigadors a tornar a un estat membre o país associat desprès d'una experiència de mobilitat.

 

Amb les CIG es vol proporcionar finançament propi als investigadors, als quals han ofert un lloc de treball estable (la durada del qual ha de ser la mateixa que la beca) per a desenvolupar la seua recerca en un estat membre o país associat on no han residit durant els 3 anys anteriors a la data límit de presentació de propostes. La convocatòria, oberta en l'actualitat, estableix dos terminis de presentació de propostes: 8 de març i 6 de setembre de 2011. Les sol·licituds seran avaluades i seleccionades a partir d'aquestes dues dates.

 

Les persones interessades en participar a la jornada poden consultar el programa al web del MICINN en aquest enllaç. Per a formalitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic a l'adreça internacional.investigacion@upm.es, tot indicant-hi nom, cognoms, institució i DNI.

Informació addicional

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics