EURORECERCA NÚM 678 Data: 8 de febrer de 2011

Subscripcions

Convocatòria CYTED 2011

 

 

CYTED és un programa internacional multilateral de cooperació científica i tecnològica d’àmbit iberoamericà i caràcter horitzontal, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament harmònic i sostenible de la regió iberoamericana mitjançant la col·laboració entre els organismes nacionals de ciència i tecnologia (ONCYT), els organismes de foment de la innovació, els grups de recerca de les universitats, els centres de R+D i les empreses d’Iberoamèrica.

La convocatòria 2011 romandrà oberta des de l'1 de febrer fins al 31 de març de 2011, a les 17 h, hora local de Madrid. Les línies de recerca obertes són les següents: agroalimentació, salut, promoció del desenvolupament industrial, desenvolupament sostenible, canvi global i ecosistemes, tecnologies de la informació i la comunicació, ciència i societat, energia. En el cas dels projectes de recerca consorciats, només es podran presentar sol·licituds en la línia 1.1 (Nutrició i sanitat en piscicultura marina i d'aigua dolça), pertanyent a l'àrea d'agroalimentació.

Els instruments de finançament de la convocatòria són dos: xarxes temàtiques i projectes de recerca consorciats.

La convocatòria va adreçada a:

1) En el cas de xarxes temàtiques, tota persona física pertanyent a una entitat jurídica (centres públics o privats de R+D, empreses) establerta en un país iberoamericà dels següents: Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Xile, Equador, el Salvador, Espanya, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, Portugal, R. Dominicana, Uruguai i Veneçuela. Cada proposta ha de tenir un mínim de 6 grups participants (grup del coordinador + 5 socis) de 6 països iberoamericans diferents, com a mínim, signataris del programa CYTED.

En les àrees d'agroalimentació (línies 1.1 i 1.2), promoció del desenvolupament industrial i energia (excepte la línia 7.4) serà requisit imprescindible la participació a la proposta d'almenys una empresa o organització empresarial pública o privada com a un soci més.

Pressupost màxim que es pot sol·licitar: 33.000 euros/any, excepte la línia 3.4 (transferència científica i tecnològica al sector productiu), el límit de la qual serà d'11.000 euros/any.

Conceptes susceptibles d’ajuda: despeses de coordinació, mobilitat del coordinador, reunions de coordinació, mobilitat dels grups participants, publicacions, formació, altres despeses.

 

2) En el cas de projectes de recerca consorciats, el sol·licitant o coordinador pot ser tota entitat jurídica sense finalitat lucrativa, i que siga un centre públic o privat d'R+D. Els socis contractistes poden ser una entitat jurídica pertanyent a algú dels següents tipus: centre públic d'R+D, centre privat d'R+D, empreses públiques i/o privades (encara què en aquest darrer cas, les entitats amb finalitat lucrativa, amb activitats d'R+D, poden participar al projecte però no rebran finançament de CYTED). Tant el coordinador com els socis han de tindre seu social a algú dels països iberoamericans esmentats més amunt. Cada proposta l’ha de presentar un consorci iberoamericà compost almenys de 6 socis (grup del coordinador + 5 socis) de 4 països iberoamericans diferents, com a mínim, signataris del programa CYTED.

Serà requisit imprescindible la participació a la proposta d'almenys una empresa o organització empresarial pública o privada com a un soci més.

Pressupost màxim que es pot sol·licitar: 200.000 euros/any.

Conceptes susceptibles d’ajuda: costos directes, finançament al 100%; costos indirectes, fins a un màxim de 10.000 euros, i tenint en compte que no podrà superar el 5% de la despesa real executada a l'exercici.

 

Per a ambdós instruments, la durada màxima de les propostes serà de 4 anys (excepte els projectes de la línia 3.4, que serà d'un any), i l’aportació del programa CYTED serà fins al 100% del cost real de les activitats de coordinació definides en la proposta. Hi poden participar institucions de tercers països i organitzacions internacionals de caràcter iberoamericà, encara què CYTED no finançarà les activitats que realitzen aquestes institucions.

 

Les persones o les entitats interessades poden consultar les bases de la convocatòria i emplenar els formularis de sol·licitud a l’enllaç següent:

http://www.cyted.org/cyted_investigacion/participa.php

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics