EURORECERCA NÚM 681 Data: 14 de febrer de 2011

Subscripcions

Consulta pública sobre finançament europeu de la recerca

 

 

Nota de premsa Rapid IP/11/138

La Comissió Europea ha obert una consulta sobre grans millores del finançament per part de la UE de la recerca i la innovació per a facilitar la participació, augmentar el impacte científic i econòmic i millorar la rendibilitat. El marc estratègic comú proposat, recollit en un Llibre Verd anomenat From Challenges to Opportunities: Towards a Common Strategic Framework for EU Research and Innovation funding, abastaria el actual Setè Programa Marc de Recerca (7PM), el Programa Marc per a la Innovació i la Competitivitat (CIP) i el Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT). D'aquesta manera, es crearia un conjunt coherent d'instruments al llarg de tota la «cadena d'innovació», des de la recerca bàsica fins a la comercialització de productes i serveis innovadors, passant pel suport a la innovació no tecnològica, per exemple, en disseny i comercialització.

El Llibre Verd de la Comissió també estableix les bases per a una ampla simplificació de tràmits i normes. Els canvis persegueixen augmentar al màxim la contribució de la UE a la Unió per a la innovació i a la estratègia Europa 2020. Les parts interessades tenen fins el 20 de maig de 2011 per a respondre.

El qüestionari està disponible en línia en l'enllaç següent:
http://ec.europa.eu/research/csfri/index_en.cfm

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics