EURORECERCA NÚM 684 Data: 15 de febrer de 2011

Subscripcions

Jornada informativa propera convocatòria de Salut 7PM

FP7 Health - Open Information Day & Brokerage event

European Commission, Brussels 09 and 10 June 2011

http://ec.europa.eu/research/health/events-05_en.html

 

Com ja us vàrem anunciar a l'Eurorecerca nº 644 del 16 de desembre de 2010, la Comissió Europea està organitzant una jornada informativa a Brussel·les per al dia 9 de juny de 2011 sobre la propera convocatòria del tema "Salut" del programa de Cooperació del Setè Programa Marc europeu. L'objectiu n'és presentar les novetats del programa de treball de 2012 que es publicarà en juliol, així com donar una orientació per a la preparació de propostes i la gestió de les ajudes.

Es celebraran sessions plenàries i sessions paral·leles sobre la participació en Salut 7PM. L'esdeveniment també preveu un espai per a l'intercanvi d'informació i treball en xarxa, en particular a la fira on diversos proveïdors de serveis donaran informació als participants.

El programa de conferències inclou els següents punts:

      • FP7 Health planning 2012

      • Participating in an EU funded project : challenges and opportunities
        • Opportunities for SMEs
        • Focus on clinical trials
        • International Cooperation
        • Communicating EU Research

      • Participating in an EU funded project: steps to success

Brokerage Event. La xarxa europea de punts de contacte nacionals HEALTH-NCP-Net i la xarxa d'experts Fit-for-Health organitzaran el 10 de juny de 2011 activitats i encontres bilaterals amb l'objectiu de trobar socis de projecte per a les properes convocatòries.

El programa preliminar i les instruccions per a realitzar la inscripció a la jornada i al brokerage event estaran disponibles pròximament al web: http://ec.europa.eu/research/health/events-05_en.html

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics