EURORECERCA NÚM 693 Data: 24 de febrer de 2011

Subscripcions

Jornada 7PM Seguretat a L'Haia


El punt de contacte nacional per al tema "Seguretat" del programa de Cooperació del Setè Programa Marc europeu, ens informa sobre un taller de treball que es celebrarà a L'Haia (Països Baixos) els dies 17 i 18 de març de 2011.

Information management in law enforcement: Contribution of R+D

El taller de treball permetrà a professionals i empreses especialitzades en la gestió de la informació per a Forces i Cosos de Seguretat (eines d'inteŀligència, etc.) debatre sobre les necessitats i tendències a futur. Així mateix, es posaran en comú activitats de recerca i la visió dels usuaris finals.

 

El punt de contacte nacional destaca la importància d'aquest esdeveniment per a les entitats interessades en el tema de Seguretat del 7PM, especialment la Missió 1: Seguretat dels ciutadans.

 

El programa de l'esdeveniment i la inscripció en línia es troba en l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/enterprise/newsroom/cf/itemlongdetail.cfm?item_id=4849&lang=en&tpa=168&displayType=calendar



Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics