EURORECERCA NÚM 696 Data: 28 de febrer de 2011

Subscripcions

Novetats tema "Transport" 7PM

 

El punt de contacte nacional per al tema "Transport" del programa de Cooperació del Setè Programa Marc europeu ens informa sobre les novetats següents.

Transport sostenible per superfície

  • En el marc de la 4a reunió d'ETNA (xarxa europea de punts de contacte nacional de Transport 7PM), els propers 12 i 13 d'abril de 2011 se celebra en Ljubljana (Eslovènia) un brokerage event per a les properes convocatòries del tema "Transport" (la publicació de les quals està prevista per a juliol de 2011). L'esdeveniment s'anomena SEETRANS 2011 - Transport Research Opportunities for Southeast Europe in the EU. Hi participaran representants de les plataformes europees ERRAC, ETRAC i EIRAC. Més informació en aquest enllaç.

Transport marítim

  • El consorci de MARPOS i CASMARE, accions finançades per la DG de Transport de la Comissió Europea, celebraran el 12 d'abril de 2011 un congrés anomenat Overcoming Today's Challenges for Tomorrow's Opportunities - EU Maritime Transport Research Conference. Més informació en aquest enllaç.

  • Congrés 2nd European Maritime Research and Innovation Policy Conference, 16 de juny de 2011 a Brussel·les. Més informació en aquest enllaç.

Transport sostenible per carretera

  • El centre virtual d'excel·lència HUMANIST, juntament amb FERSI (Forum of the European Road Safety Research Institutes) organitzen un taller el proper 24 de febrer a Atenes sobre un dels temes de recerca del tema "Transport" del 7PM, Vulnerable Road Users and Travellers' safety. Més informació a http://www.humanist-vce.eu/

  • Els dies 15 i 16 de juny de 2011 se celebrarà l'esdeveniment Urban Mobility 3.0 - Growth Opportunities in Smart Mobility Business Models, IT, Infrastructure and eService Platforms, organitzat per Frost & Sullivan. Més informació a aquest enllaç: http://www.frost.com

Convocatòria CIVITAS

  • Fòrum CIVITAS-CIVINET Espanya i Portugal que se celebrarà a Madrid el proper 10 de març. Més informació en aquest enllaç.
  • Activitat de formació gratuïta organitzada a Toulouse (França) els dies 17 i 18 de maig de 2011 pel projecte CIVITAS VANGUARD sobre l'organització de campanyes individualitzades de transport sostenible en ciutats: http://www.civitas.eu/event.phtml?archiv=&event_id=349 .
  • European Conference on Mobility Management que se celebra del 18 al 20 de maig també a Toulouse. Més informació sobre aquest congrés a http://www.ecomm2011.eu/en
  • Cerca de socis d'una pime irlandesa interessada en participar en la convocatòria oberta de CIVITAS. Podeu descarregar el formulari amb els detalls de la cerca de socis en aquest enllaç.
  • Cerca de socis de la ciutat sueca de Helsingborg per a la convocatòria oberta de CIVITAS. Podeu descarregar el formulari en aquest enllaç.

Aeronàutica i transport aeri

  • Esdeveniment Aerodays 2011, Madrid, del 30 de març a l'1 d'abril de 2011. Més informació a http://www.aerodays2011.org. Durant aquest esdeveniment també se celebrarà un brokerage event, més informació a aquest enllaç.
  • Projecte SWAFEA - Sustainable Way for Alternative Fuels and Energy for Aviation: http://www.swafea.eu/ . El punt de contacte nacional destaca que és molt probable que aquest tema s'incloga a la propera convocatòria que obrirà el mes de juliol de 2011.
  • Projecte AERO-Ukraine de cooperació aeronàutica entre la UE i Ucraïna: http://www.aero-ukraine.eu/
  • Ja està obert el termini per a presentar articles al congrés CEAS 2011 (Council of European Aerospace Societies) que se celebrarà del 24 al 28 d'octubre a Venècia. Més informació a l'enllaç següent: http://www.ceas2011.org/home.html
  • Ja estan disponibles les presentacions del congrés sobre seguretat en aviació celebrat a Brussel·les el darrer 26 de gener, anomenat "EU Aviation Safety Management Towards 2020". Més informació a l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/transport/air/events/2011_01_26_aviation_safety_conference_en.htm

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics