EURORECERCA NÚM 699 Data: 3 de març de 2011

Subscripcions

Enquesta programa treball 2012 7PM Medi ambient

 

 

En aquests moments, el proper programa de treball 2012 del tema "Medi ambient (inclòs el canvi climàtic)" del Setè Programa Marc europeu es troba en fase de negociació fins a la seua publicació definitiva, prevista per al mes de juliol de 2011, juntament amb les convocatòries corresponents. El punt de contacte nacional per al tema esmentat ens ha fet arribar una enquesta amb els temes que possiblement inclourà la convocatòria, per a conèixer quins d'aquestos temes són d'interès per als investigadors.

 

La data límit per a rebre les aportacions és el 4 de març. Les enquestes rebudes desprès d'aqueixa data també es tindran en compte per a futures negociacions.

 

Per a l'enviament de les enquestes i informació addicional, podeu contactar amb carolina.rodriguez@cdti.es i beatriz.torralba@cdti.es. L'enquesta es pot descarregar de l'enllaç següent:

http://www.cdti.es/index.asp?TR=A&IDR=1&iddocumento=2867

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics