EURORECERCA NÚM 755 Data: 1 de juny de 2011

Subscripcions

Presentacions programa IDEES de l'ERC

L'Oficina Europea del Ministeri de Ciència i Innovació ha publicat al seu web les presentacions de la reunió dels punts de contacte nacionals del programa Idees, celebrada el darrer 19 de maig de 2011. El programa específic Idees forma part del Setè Programa Marc i està gestionat pel Consell Europeu de Recerca. Concedeix subvencions a investigadors i investigadores en diverses etapes de les seues carreres, per a realitzar projectes excel·lents en les fronteres del coneixement, en totes les àrees de recerca.

 

Una de les presentacions està dedicada al proper programa de treball 2012, la publicació del qual està prevista per al mes de juliol d'enguany. Entre les novetats destaca la posada en marxa d'un nou tipus de subvenció, anomenada "Synergy Grant", adreçada a grups d'investigadors principals i els seus equips respectius, amb l'objectiu de poder compartir habilitats, coneixements i recursos per a abordar de manera conjunta qüestions científiques que van més enllà del què els investigadors principals poden resoldre sols.

 

Les presentacions esmentades es poden descarregar de l'enllaç següent, i també de l'apartat "Ponències" del nostre web.

http://www.oemicinn.es/programa-marco/ideas/documentos-de-interes/presentaciones-reunion-de-ncps-ideas-19-05-2011

 



Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics