EURORECERCA NÚM 764 Data: 10 de juny de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada a Madrid sobre les properes convocatòries de Medi ambient 7PM


El Centre per al Desenvolupamente Tecnològic i Industrial organitza una jornada informativa sobre les properes convocatòries del tema "Medi ambient (inclòs el canvi climàtic)" del programa de Cooperació del Setè Programa Marc europeu d'R+D, que es publicaran previsiblement el 20 de juliol de 2011. A més, es vol analitzar els futurs reptes en recerca mediambiental, aprofondir en les qüestions que cal tenir en compte per a la preparació de propostes, i presentar casos d'èxit de convocatòries anteriors.

 

La jornada se celebrarà el dia 5 de juliol de 2011 a Madrid. La capacitat és de 150 persones, per la qual cosa cal fer la inscripció el més aviat possible (màxim 2 persones per entitat).

 

Hi haurà la possibilitat de revisió de propostes, per a això, cal indicar-ho a la inscripció i enviar un resum abans del 27 de juny.

Informació i inscripcions en aquest enllaç.

 

 


Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics