EURORECERCA NÚM 767 Data: 16 de juny de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada informativa a Madrid sobre les convocatòries de Salut 7PM


El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) ha organitzat una jornada informativa sobre les properes convocatòries del tema "Salut" del Setè Programa Marc europeu, la publicació de les quals està prevista per al 20 de juliol de 2011. La jornada se celebrarà el proper 30 de juny de 2011 a la seu del CDTI (Madrid), i comptarà amb la participació, entre d'altres, d'Ana Nieto Nuez de la Comissió Europea.

 

Hi haurà la possibilitat de mantenir entrevistes bilaterals amb personal de la Comissió Europea per a debatre idees de projectes, per a això, cal enviar un resum del projecte a l'adreça electrònica abigail.posadas@cdti.es abans del 22 de juny. Aquesta sessió se celebrarà en paral·lel a la jornada des de les 11.45 h., depenent de la demanda.

 

Programa i inscripció en línia (gratuïta) en aquest enllaç.

 

 


Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics