EURORECERCA NÚM 808 Data: 21 de setembre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Noves convocatòries 7PM: Regions del coneixement


La Comissió Europea ha publicat, amb data 20 de juliol de 2011, una convocatòria del tema "Regions del coneixement" del programa de Capacitats del Setè Programa Marc europeu de R+D. Aquestes convocatòries pertanyen al Programa de Treball 2012 (http://cordis.europa.eu/fp7/wp-2012_en.html).
La informació completa de les convocatòries la trobareu fent clic en el codi respectiu. Si teniu problemes d'accés amb l'enllaç, podeu tallar i apegar l'adreça al vostre navegador.

PROGRAMA ESPECÍFIC DE CAPACITATS
FP7-REGIONS-2012-2013-1 Transnational cooperation between regional research-driven clusters
http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/capacities?callIdentifier=FP7-REGIONS-2012-2013-1

L'activitat "Regions del coneixement" fomenta el desenvolupament, la cooperació i la integració de research-driven clusters (estructures d’interacció entre centres de recerca, administració pública i empreses) innovadors ja establerts, amb la finalitat d’obtenir una major i millor inversió en R+D a escala regional, així com contribuir a millorar la competitivitat europea en el món. Els projectes hauran de demostrar un clar potencial d’explotació en les regions respectives i ajudar als agents implicats a fer-ne el millor ús dels programes europeus, com ara el Programa Marc, el Programa d’Innovació i Competitivitat (CIP) o els Fons Estructurals.

Pressupost indicatiu: 17.990.000 euros.

Final del termini de presentació de propostes: 31 de gener de 2012 a les 17 hores (hora local de Brussel·les).

Temes convocats: REGIONS-2012-2013-1.Transnational cooperation between regional research-driven clusters
In the 2012-2013 call, proposals should address either one or both of the following domains:
a) RTD and innovation aspects of EU digital agenda
b) Development of technologies and services relevant for the implementation of a 'resource efficient Europe'

Esquema de finançament: Accions de coordinació i de suport (accions de coordinació). Consorcis d'un mínim de 3 clusters regionals d'al menys 3 estats membres o països associats diferents. Els clusters han d'estar compostos d'un mínim de 3 tipus d'entitats legals: organismes de recerca, empreses i autoritats regionals o locals.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Ángeles Sanchis, ext. 51276, operuv@uv.es

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics