EURORECERCA NÚM 826 Data: 10 d'octubre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada a Madrid sobre beques Marie Curie


El proper 25 d'octubre tindrà lloc a la Sala Cofares de la Facultat de Farmàcia de la Universitat Complutense de Madrid una jornada informativa sobre les convocatòries 2012 de les accions Marie Curie Initial Training Networks (ITN) i Industry and Academia Pathways (IAPP), ambdues pertanyents al programa Persones del Setè Programa Marc.

La jornada està organitzada per l'Oficina Europea del Ministeri de Ciència i Innovació amb la col·laboració de l'Oficina Europea d'R+D de la Universitat Complutense de Madrid, sota el Campus d'Excel·lència Internacional de Moncloa.

El contingut de la jornada abordarà de manera pràctica els aspectes relacionats amb la preparació de propostes per a aquestes convocatòries, així com aspectes relacionats amb el dia a dia en la gestió dels projectes una vegada concedits els ajuts.

Així mateix, per als participants que ho sol·liciten, serà possible mantenir entrevistes amb els Punts Nacionals de Contacte del programa Persones per a revisar propostes de projectes de les convocatòries ITN i IAPP.

La jornada és gratuïta però amb capacitat limitada, per la qual cosa és necessari fer la inscripció.

 


Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics