EURORECERCA NÚM 836 Data: 19 d'octubre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria Marie Curie IAPP


La Comissió Europea ha publicat, amb data 19 d'octubre de 2011, una convocatòria del programa específic de Persones del Setè Programa Marc, corresponent al Programa de Treball de l’any 2012, anomenada Vies i associacions del sector empresarial i acadèmic (Marie Curie Industry-Academia Partnerships and Pathways-IAPP), amb codi FP7-PEOPLE-2012-IAPP.

Aquesta acció té l’objectiu de fomentar la mobilitat intersectorial i augmentar l'intercanvi de coneixements mitjançant la cooperació en projectes de recerca comuns entre organitzacions del sector acadèmic i empresarial, en particular de les PIMES. Els participants han de pertànyer, si més no, a dues organitzacions, una de cada sector, i ser almenys de dos països membres o associats diferents.

Aquest programa de cooperació s'implementarà per mitjà de:

L'intercanvi del personal de recerca de les entitats participants. El període subvencionat serà entre dos mesos i dos anys, tant d’investigadors novells com experimentats.
• Contractació opcional d'investigadors experimentats no pertanyents a les entitats participants. Aquests investigadors es dedicaran a la transferència del coneixement i a accions formatives per a investigadors.
Activitats en xarxa, organització de tallers i congressos per a facilitar l'intercanvi de coneixements entre els participants en un context més ampli, tot involucrant-hi tant el personal propi de les entitats participants com el personal extern.

La durada màxima del programa serà de quatre anys.

La informació completa, la trobareu fent clic en l’enllaç de més avall. Si teniu problemes d’accés amb l’enllaç, podeu retallar i enganxar l’adreça completa al vostre navegador.

 

7PM - PROGRAMA ESPECÍFIC DE PERSONES

MARIE CURIE ACTION: INDUSTRY-ACADEMIA PARTNERSHIPS AND PATHWAYS (IAPP)

FP7-PEOPLE-2012-IAPP

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/people?callIdentifier=FP7-PEOPLE-2012-IAPP

Pressupost indicatiu: 80.000.000 euros

Final del termini: 19 d'abril de 2012 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

 


Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics