EURORECERCA NÚM 845 Data: 28 d'octubre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Estratègies de participació en IDEES


L'Oficina Europea del Ministeri de Ciència i Innovació ha posat a l'abast de les persones interessades les ponències impartides en el transcurs de la reunió "Estratègies de Participació en Idees", celebrada el darrer 20 d'octubre a la seu del MICINN a Madrid.

 

El programa Idees, gestionat pel Consell Europeu de Recerca, té com a objectius enfortir l'excel·lència, el dinamisme i la creativitat de la investigació europea i impulsar la competitivitat d'Europa, tot atraient i conservant els científics i les científiques de més talent i fomentant la investigació científica de gran impacte per iniciativa dels investigadors i de les investigadores en camps novedosos i emergents.

 

Les ponències es poden accedir des de l'adreça següent:

http://www.oemicinn.es/programa-marco/ideas/eventos/reunion-estrategias-de-participacion-en-ideas

 


Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics