EURORECERCA NÚM 851 Data: 7 de novembre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada informativa sobre subvencions de l'ERC


El proper 22 de novembre de 2011 se celebrarà a Madrid una jornada informativa per a presentar les convocatòries del Consell Europeu de Recerca (ERC) anomenades Advanced Grants i Synergy Grants. A més d'examinar els requisits necessaris per a participar-hi, es donaran les claus sobre el procés de candidatura i l'avaluació de les propostes.

 

Per a participar a la jornada, és necessari formalitzar la inscripció mitjançant un correu electrònic a l'adreça pjaen@isciii.es. Agrairíem al personal de la Universitat de València que ens comuniqués el seu interès a l'adreça operuv@uv.es El programa de la jornada es pot consultar a l'enllaç següent: http://www.oemicinn.es/programa-marco/ideas/eventos/jornada-informativa-erc-advanced-grant-y-synergy-grant-2012

 

L'OPER ofereix al personal investigador de la Universitat de València el seu suport tècnic per a la preparació de propostes de les subvencions esmentades i d'altres europees. Podeu contactar-nos a l'adreça electrònica operuv@uv.es.

La convocatòria de subvencions per a investigadors experimentats (advanced grants) té prevista l'obertura del termini de presentació de propostes el proper 16 de novembre. Aquesta convocatòria va adreçada als investigadors consolidats com a líders de recerca independents, animant-los a dur a terme projectes de recerca pioners i altament innovadors, en la frontera del coneixement, en tots els camps científics. Els sol·licitants han d'estar en actiu i haver assolit fites significatives en la seua recerca en els darrers 10 anys. Podeu consultar la informació disponible en el Programa de Treball 2012 d'Idees.

 

Per altra banda, la convocatòria de beques de sinèrgia (synergy grants) és un nou tipus de subvenció adreçat a grups d'investigadors principals i els seus equips respectius, amb l'objectiu de poder compartir habilitats, coneixements i recursos per a abordar de manera conjunta qüestions científiques que van més enllà del què els investigadors principals poden resoldre sols. Aquesta convocatòria té obert actualment el termini de presentació de propostes fins al 25 de gener de 2012 (vegeu-ne el resum de la convocatòria a l'Eurorecerca nº 842).

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics