EURORECERCA NÚM 854 Data: 11 de novembre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria TRANSCAN de projectes de recerca transnacional en oncologia


La xarxa de l'espai europeu de recerca (era-net) TRANSCAN ha publicat un anunci sobre la propera convocatòria de projectes de recerca, anomenada "Validació de biomarcadors per a la medicina personalitzada en oncologia".

La convocatòria, que obrirà el termini de presentació de propostes el proper mes de desembre, té per objectiu el desenvolupament de projectes transnacionals i innovadors en oncologia, orientats cap a una aplicació ràpida d'eines i estratègies noves, més selectives i efectives, per a la prevenció, diagnòstic i detecció primerenca de malalties neoplàstiques, així com l'optimització de teràpies en aquest camp.

Els projectes que es presenten a aquesta convocatòria han de suposar una col·laboració multidisciplinària entre equips de recerca acadèmica, clínica, epidemiològica o de salut pública amb la indústria. Els consorcis han d'estar formats per investigadores i investigadors de totes les disciplines científiques, àrees de recerca i especialitzacions necessàries per a assolir els objectius proposats, amb la participació d'un mínim de tres i un màxim de set grups de recerca, provinents d'almenys tres països diferents, pertanyents a la convocatòria (Àustria, Bèlgica, França, Alemanya, Grècia, Israel, Itàlia, Letònia, Polònia, Romania, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya i Turquia). El consorci pot incloure, com a màxim, un grup de recerca d'un país no participant a la convocatòria, sempre que el grup proporcione el seu propi finançament.

Les xarxes era-net tenen un procés transnacional de selecció de propostes, on cada organisme participant finança els grups de recerca del seu país respectiu. En el cas de TRANSCAN, l'organisme espanyol és l'Institut de Salut Carles III (ISCIII). Aquestes són les dades de contacte de l'ISCIII per a aquesta convocatòria (el personal investigador de la Universitat de València pot contactar amb nosaltres mitjançant l'adreça operuv@uv.es):

Juan E. RIESE
Oficina de Proyectos Europeos, ISCIII
Monforte de Lemos, 3 28029 Madrid Tel: 91 8222181
E-mail: jriese@isciii.es

Maria DRUET Tel: 91 8222530
E-mail: mdruet@isciii.es

Gaspar GINER–ABATI BACHE Tel: 91 8222477
E-mail: gginer-abati@isciii.es

**Web de la convocatòria: http://www.transcanfp7.eu/transcan/mod/resource/view.php?id=45

**Text complet de l'anunci:
http://www.transcanfp7.eu/transcan/file.php/1/Calls/JTC-2011/Preannouncement_JTC-2011.pdf

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics