EURORECERCA NÚM 875 Data: 15 de desembre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Entrevistes jornada convocatòria 9 d'ICT


Ja es poden sol·licitar les entrevistes bilaterals amb el personal de la Comissió Europea que participarà a la jornada informativa sobre la convocatòria 9 del tema "Tecnologies de la informació i de la comunicació" (ICT), temes Cognitive Systems and Robotics i Future and Emerging Technologies, organitzada pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) i que se celebrarà el proper 24 de gener de 2012 a Madrid.

El programa de la jornada i formulari d'inscripció estan disponibles en aquest enllaç.

Per a sol·licitar una entrevista bilateral, cal omplir el formulari que es troba en aquest enllaç, tenint en compte que els formularis associats a les sol·licituds han de mantenir el format original i no excedir de tres pàgines en total. Les sol·licituds i formularis s'han d'enviar a l'adreça paloma.gonzalo@cdti.es, amb l'assumpte del missatge en el format següent: Nombre entidad - Solicitud entrevista - Infoday Call 9 - Objetivo X.Y. La data límit de recepció del formulari és el 17 de gener de 2011. Posteriorment, el CDTI contactarà directament amb els sol·licitants per a informar de l'horari de l'entrevista.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURONANOS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURONANOS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURONANOS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics