EURORECERCA NÚM 878 Data: 20 de desembre de 2011

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria del programa DAPHNE III


La Comissió Europea ha publicat una convocatòria de propostes per a accions del programa DAPHNE III (2007-2013), per a prevenir i combatre la violència contra els infants, els joves i les dones, i per a protegir les víctimes i els grups de risc.

 

Incloem a continuació les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa està disponible en l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/justice/newsroom/grants/daphne_call_for_proposals_action_grants_2011_2012_en.htm

 

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta per a aquesta convocatòria, pot contactar amb nosaltres a l'adreça electrònica operuv@uv.es, per tal d'obtenir el nostre suport tècnic i assessorament.

 

Dades bàsiques de la convocatòria

 

Pressupost indicatiu

El pressupost disponible per a aquesta convocatòria és de 25.831.000 euros.

 

Temes

  • Rights of victims of violence
  • Violence linked to harmful practices
  • Children as victims and perpetrators of violence
  • Perpetrator programmes and interventions
  • Training programmes for professionals in contact with victims
  • Empowerment work at grass-roots level
  • Media violence, particularly violence linked to new technology and social networking tools

 

Participants

Poden presentar propostes les entitats legalment constituïdes com a organismes públics o privats sense finalitat lucrativa, com ara organitzacions no governamentals, autoritats regionals o locals, universitats o centres de recerca. Organismes públics nacionals, com ara ministeris, no són entitats elegibles sota aquest programa.

Les entitats han d'estar establides en un dels 27 estats membres de la Unió Europea, o pertànyer als països EFTA/EEA (Islàndia, Liechtenstein i Noruega).

Altres organismes que no compleixen aquests criteris poden participar al projecte com a socis associats, però no poden rebre finançament d'aquest programa.

Consorcis

Els projectes han de ser duts a terme per un consorci de mínim 2 organismes de 2 països diferents, membres de la Unió Europea. Si el sol·licitant pertany a un país EFTA/EEA (Islàndia, Liechtenstein i Noruega), el projecte ha de comptar amb la participació addicional d'almenys dos organismes de dos estats diferents de la UE.

Cofinançament

El finançament de la UE no pot sobrepassar el 80% del total de les despeses elegibles del projecte. No es pot sol·licitar una quantitat menor de 75.000 euros.

Començament i durada dels projectes

Els projectes no han de començar abans de la notificació de subvenció (data indicativa: almenys 4 mesos desprès de l'acabament del termini de presentació de sol·licituds). Els projectes no han de durar més de 24 mesos.

Data límit de presentació de propostes

Les propostes es presentaran en línia mitjançant l'aplicació PRIAMOS. El termini acaba el 29 de març de 2012 a les 12.00 h. CET.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics