EURORECERCA NÚM 1001 Data: 3 de juliol de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Presentacions de la jornada sobre finançament de projectes de Seguretat 7PM


El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), organisme al que pertany el punt de contacte nacional per al tema "Seguretat" del Setè Programa Marc europeu de recerca, posa a l'abast de les persones interessades les ponències de la jornada sobre finançament europeu de projectes en aquest tema, celebrada el darrer 25 de juny a la seua seu de Madrid.

 

Us recordem que la data prevista de publicació de la convocatòria de Seguretat, juntament amb el programa de treball per a l'any 2013, és el 10 de juliol d'enguany. Mentrestant, es pot consultar el document orientatiu que la Comissió Europea ha fet públic de manera provisional sobre les línies de recerca que hi inclouran les convocatòries.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics