EURORECERCA NÚM 1003 Data: 10 de juliol de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòries del Setè Programa Marc europeu de recerca


La Comissió Europea ha publicat hui la darrera i més important sèrie de convocatòries de propostes de recerca dins el Setè Programa Marc (2007-2013). En total, es destinaran 8.100 milions d'euros per a donar suport a projectes i idees que impulsen la competitivitat europea. Aquest finançament, que està obert a organismes i empreses de tots els estats membres de la UE i dels països associats al 7PM, constitueix la major part del pressupost de la UE per a activitats de recerca per a l'any 2013.

 

Els programes de treball als que pertanyen les convocatòries publicades hui estan dissenyats per a conduir la recerca cap al futur programa Horitzó 2020 (2014-2020), per la qual cosa participar en aquest finançament permet gaudir d'una millor posició de cara a les futures convocatòries.

 

Tota la informació sobre les convocatòries i presentació de propostes en línia es troba al Portal del Participant en l'adreça següent:

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/fp7_calls

 

Cridem l'atenció sobre els terminis de presentació de propostes de les diferents convocatòries, ja que la majoria acaba abans de cap d'any. Per a consultar el termini de cada convocatòria concreta, cal entrar a la pàgina específica de cadascuna al Portal del Participant.

 

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte, pot contactar amb nosaltres mitjançant l'adreça electrònica operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621, per tal d'obtenir el nostre suport tècnic i assessorament.

 

Pressupost per programes

Programa
Pressupost
(milions d'euros)
Salut 819
Aliments, agricultura i pesca, i biotecnologia (KBBE) 379
Tecnologies de la informació i de la comunicació (ICT) 1.484
Nanociències, nanotecnologies, materials i noves tecnologies de la producció (NMP) 602

Energia 371

Medi ambient (inclòs el canvi climàtic) 330
Transport (aeronàutica inclosa) 299
Ciències socioeconòmiques i humanitats (SSH) 104
Espai 126
Seguretat 299
TOTAL per al programa de Cooperació
4.814
   
Programa d'Idees (Consell Europeu de Recerca) 1.743
Programa de Persones, tot incloent-hi les accions Marie Curie 964
Programa de Capacitats:
Infraestructures, PIME, Regions del coneixement, Potencial de recerca, Ciència en societat, Suport al desenvolupament coherent de les polítiques de recerca i Cooperació internacional.
574

   
TOTAL convocatòries
8.095

 

 

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics