EURORECERCA NÚM 1023 Data: 6 de setembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Taller per a preparar propostes de projectes europeus de la Comunitat Valenciana

 

ipp

La Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea organitza un seminari de preparació de propostes de projectes europeus (Brussel·les, 9 d'octubre de 2012). Una oportunitat per a proposar projectes d'organitzacions de la Comunitat Valenciana.

 

 

En el marc del Pilot I del projecte IPP del programa Interreg IVC, els responsables del projecte on participa la Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea han proposat l'organització d'un taller a Brussel·les el dia 9 d'octubre de 2012 per a la preparació de propostes de projectes europeus. És una bona oportunitat per a proposar projectes d'entitats de la Comunitat Valenciana que cerquen socis europeus, així com per a mostres d'interès de participació a projectes proposats per altres regions.

 

 

Hi ha la possibilitat de participar a aquest taller via Skype, i fins i tot que el dia 10 d'octubre es faça un resum de les principals propostes durant el transcurs de la reunió del grup de treball interregional del projecte IPP, on també es podrà accedir mitjançant Skype.

 

 

A més a més, durant les setmanes prèvies a la jornada, es difondrà al web de la Direcció General de Projectes i Fons Europeus http://www.programasue.info propostes concretes de projectes de regions associades al projecte, i que cerquen socis a la Comunitat Valenciana. En cas que algun organisme de la Comunitat Valenciana tinga interès a realitzar alguna proposta de projecte, o bé ser socis d'alguna d'aquestes propostes, o participar al taller del dia 9 d'octubre a Brussel·les, pot contactar amb el responsable del projecte marc a la Comunitat Valenciana, José Luis Muñoz (munyoz_josbon@gva.es, telèfon 963 184 403). El personal de la Universitat de València que vulga presentar una proposta de projecte, pot contactar amb Angeles Sanchis (angeles.sanchis@uv.es, telèfon 963 983 621).

 

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics